Păpușile bi-ba-bo caută un prieten/ prietenă și un nume

În perioada 20 noiembrie – 2 decembrie, la Magazinul de Suveniruri de la Muzeul Național al Țăranului, 15 păpuși bi-ba-bo (sau păpuși de pus pe mână) inspirate din personaje de poveste (harapi albi, cosânzene, zmei, motani și ursuleți) așteaptă cuminți să își facă prieteni care să-i ia acasă și să le dea un nume.

Dacă ai un copil și vrei să-i spui povești altfel decât citindu-le din cărți, dacă vrei să-i introduci în lumea teatrului și al poveștilor animate, vino la MȚR și fă-i un cadou frumos de Sfântul Nicolae.

Sau dacă doar vrei să faci un cadou frumos unui copil, vino și cumpără o păpușă, iar banii tăi vor ajunge sub formă de cadouri la copiii hipoacuzici de la Centrul Școlar Numărul 3 care au realizat cu pricepere și multă răbdare păpușile de care se pot bucura alți copii.
Păpușile au prins viață în cadrul Atelierului pentru copii hipoacuzici “Viața e frumoasă”, realizat de Teatrul Național de Operetă “Ion Dacian” și Asociația Pro Educație Cultură și Tehnologie. Atelierul a făcut parte din proiectul cultural-educațional ”Crește prin artă!” din cadrul celei de-a cincea ediții a Festivalului Internațional al Artelor Spectacolului Muzical “Viața e frumoasă!”

Banii strânși în urma acestui eveniment vor fi donați Centrului Școlar nr. 3, în vederea achiziţionării de cadouri pentru copiii hipoacuzici de Sfântul Nicolae și pentru Serbarea de Crăciun.

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s