VERNISAJUL EXPOZIȚIEI cu VÂNZARE de PĂPUȘI BI-BA-BO,

Viaţa e frumoasă! Avem această certitudine din copilărie, atunci când trecem foarte ușor hotarul imaginar în poveste. Și cum ar putea fi spusă mai frumos o poveste, dacă nu cu păpuși? Un strop de muzică, câteva păpuși, o poveste și gata spectacolul! Joaca devine joc și bucuria lui ne face

viața frumoasă!


Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian” și Asociația Pro Educație, Cultură și Tehnologie vă invită duminică, 18 noiembrie, ora 11.00, la Cărturești MȚR (Muzeul Național al Țăranului Român), la vernisajul expoziției cu vânzare de păpuși Bi-Ba-Bo, realizate la atelierul de creație pentru copii „Viața e frumoasă” de către elevi ai Centrului Școlar nr 3 pentru copii hipoacuzici. Banii strânși în urma acestui eveniment vor fi donați Centrului Școlar nr. 3, în vederea achiziţionării de cadouri pentru copiii hipoacuzici pentru Serbarea de Crăciun.


Atelierul, coordonat de teatrologul Adriana Teodorescu în cadrul Festivalului Internațional al Artelor Spectacolului Muzical „Viața e frumoasă”, ed. a V-a, s-a desfășurat la sediul Centrului Școlar nr. 3 pentru copii hipoacuzici, cu participarea unui grup de 16 elevi cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani.

Timp de 8 întâlniri a câte două ore fiecare, micii meșteri păpușari au creat din textile, fire, nasturi și alte materiale o serie de păpuși bi-ba-bo (sau păpuși de pus pe mână) inspirate din personaje de poveste. Harapi albi, cosânzene sau surate ale sfintei Vineri, rând pe rând personajele au prins viață în cadrul atelierului, înveselindu-i atât pe copii, cât și pe asistenții păpușari: colectivul cadrelor didactice de la Centrul Școlar, membrii echipei Asociației și Festivalului.

Păpușile realizate în cadrul atelierului vor fi expuse la Cărturești MȚR, în cadrul unei expoziții cu vânzare ce va fi deschisă în intervalul 11.00 – 12.30 la sediul librăriei urmând ca de luni, 19 noiembrie, să fie disponibilă pentru vânzare & achiziţionarea păpuşilor la Magazinul de Suveniruri de la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, în incinta aceleiaşi clădiri.

Vă așteptăm la vernisaj, la o ceșcuță de ceai cu dichis, să cunoașteți păpușile, talentații meșteri păpușari și oamenii frumoși care ne-au stat alături în realizarea acestui atelier.

Persoana de contact este Anca Scurtu, PR Executive, anca.scurtu@opereta.ro / 0751.177.084.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s